TÜBİTAK 2209-A Proje Desteği Başarısı

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Görkem Yumuşak’ın danışmanlığında çalışmalarını yürüten lisans öğrencileri Efe Altan Eraslan, Ezgi Gül, İbrahim Çelik, Kutay Çakar ve Melih Satmazlar TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında sunduğu "Alüminyum Titanat (Al2TiO5) Seramiğinin Çeşitli Metal Oksit Katkılarıyla Sinterleme Özelliklerinin Geliştirilmesi ve Savunma Sanayide Kullanılmak Üzere Basma Dayanımının İncelenmesi" ve "7075 Serisi Alüminyum Alaşımlarının Savunma ve Havacılık Endüstrisi İçin Alüminyum-Tialit Kompozitleri ile Kaplanması, Mekanik ve Termal Özelliklerinin Geliştirilmesi" başlıklı 2 proje ile TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görülmüştür.

Öğretim Üyemizi ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2209-A_gorkem.jpeg (156 KB)